Гадячанка стала срібною призеркою VІ Гімназіади Полтавщини з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007-2008, 2009-2010 років народження

  • 69

Фото без опису

18-20 квітня в Лубнах відбулася VІ Гімназіада Полтавщини з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007-2008, 2009-2010 років народження під егідою Полтавського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

За нагороди змагалися 195 юних легкоатлетів з Лубенської, Пирятинської, Гребінківської, Миргородської, Горішньоплавнівської, Карлівської, Хорольської, Полтавської, Лохвицької, Новооржицької, Скороходівської, Оржицької, Кобеляцької та Гадяцької територіальних громад.

Збірну команду нашої громади було сформовано зі здобувачів освіти Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради та Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради (тренери Володимир Білоцерківець, Леонід Сидоренко).

За підсумками змагань ми щиро вітаємо ученицю 10 класу Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради Камілу ЮРЧЕНКО, яка виборола ІІ місце у стрибках в довжину з розбігу (тренер Володимир Білоцерківець).

Гордимося спортивними здобутками Каміли та її тренера, зичимо нових звершень і перемог!

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

 

Інші новини

Всі новини