Гадяцьким ЦПРПП проведено онлайновий івент щодо заповнення статистично-аналітичного звіту засобами АІС «Я-ПСИХОЛОГ»

  • 73

Фото без опису

 

Автоматизована інформаційна система «Я-ПСИХОЛОГ» – це сучасна інформаційна система, яка дозволяє проводити психологічні тестування та діагностику в онлайн-режимі. Система містить широкий спектр методик, які дозволяють оцінити різні аспекти психіки людини. Ця платформа забезпечує доступ до психологічних тестів у будь-який зручний час та місце, використовуючи різноманітні діагностичні методики. При цьому, їхня ефективність полягає не лише у визначенні психологічного стану, але й у розробці індивідуальної психологічної характеристики. Тести онлайн в системі «Я-ПСИХОЛОГ» різноманітні та адаптовані до різних вікових та соціальних груп. Вони дозволяють визначити діагностичний мінімум для проведення психодіагностики, що включає в себе широкий спектр показників для аналізу. На платформі використовуються діагностичні методики, психологічні тести та анкети, які рекомендовані МОН, МОУ, МОЗ, ІМЗО та ін. для використання в Україні.

З метою реалізації статті 76 Закону України «Про освіту» та Положення «Про психологічну службу у системі освіти України» Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» здійснює аналіз стану діяльності психологічної служби у 2023/2024 навчальному році.

10 травня 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено онлайновий івент для представників органів управління у сфері освіти, керівників закладів освіти та/або уповноважених осіб за заповнення статистично-аналітичного звіту засобами АІС «Я-ПСИХОЛОГ» у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад.

Модератор заходу психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна Аколович розповіла про особливості заповнення щорічного статистично-аналітичного звіту засобами АІС «Я-ПСИХОЛОГ».

Фото без опису

Інформує психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ