Гадяцьким ЦПРПП проведено інтерактив для практичних психологів закладів освіти

  • 66

Фото без описуГра – це місце зародження особистості, в ній відбувається психологічне народження власного «Я». Гра – це не вкладання інформації в дитину, а виявлення її ідей, намірів, сподівань, переваг, бажань і прагнень.

7 червня 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено інтерактив для практичних психологів закладів освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Використання психологічних ігор та ігрових матриць у роботі психолога».

Тетяна Аколович, практичний психолог Гадяцького ЦПРПП запропонувала ряд психологічних ігор на основі вже давно відомих настільних ігор: «Психологічні шахи», «Психологічне лото», «Хрестики-нолики», «Змійка», «Соти», «Стіна», «Доріжки», Я люблю…», «Книжкові полиці», Психологічний1 твістер» та інші. 

Практичні психологи познайомилися з новими терапевтичними іграми для зняття стресу для дітей дошкільного віку, ігри для подолання паніки, дихальні вправи від Світлани Ройз.  

Учасники заходи поділилися власним досвідом використання ігор у роботі та житті. На завершення Тетяна Аколович запропонувала техніки на основі нової колоди МАК «Це в мені».


 

Інформує психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ