Міцна родина – сильна Україна

  • 49

Фото без опису

26 червня у Супрунівській філії Центру культури та дозвілля Полтавської громади відбулося обласне родинне свято «За все, що маю, дякую батькам!». Його організував Полтавський обласний Центр народної творчості та культурно-освітньої роботи за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації.

Під час заходу вшановували сімейні пари Полтавщини, які прожили в шлюбі 50 і більше років. Від Гадяцької громади на родинне свято завітало подружжя Надії Іванівни та Петра Сергійовича Козуб, які прожили разом у любові та злагоді понад півстоліття.

Їхня родина багата на традиції та свята, увібрала найцінніші надбання від своїх батьків, збагачуючи їх, і бережно передають той келих мудрості і здоров’я з покоління до покоління, спрямовуючи всі сили на зміцнення сім’ї і свого роду.

Саме це і допомагає подружжю жити і радіти, вірити та любити, а ще – бачити своїх дітей гідними людьми й відчувати, що мрії батьків здійснилися.

На ґанку закладу культури гостей зустрічали запашним короваєм. Під час святкового концерту на екрані демонструвалися слайди з фото, ведучі зачитували цікаві розповіді про сімейні пари, які глядачі зустрічали гучними оплесками.

Подружжя отримали від організаторів подяки та художньо оформлене фото на пам'ять. Ювіляри надовго запам’ятають ностальгічну подорож по стежинці своїх спогадів.

Тож, доки в Україні будуть такі родини, як родина Петра Сергійовича та Надії Іванівни, наша земля ніколи не заросте бур’янами і наш працьовитий народ матиме достаток, як би його не гнітили. Недарма ж у народі говорять: «Міцна родина – сильна Україна».