Результати проведення громадського обговорення щодо припинення шляхом ліквідації закладу дошкільної освіти № 6 «Сонечко» Гадяцької міської ради Полтавської області та обговорення відповідного проєкту рішення

  • 351

Фото без опису

З метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності органу місцевого самоврядування, врахування громадської думки під час прийняття важливих рішень для територіальної громади було проведено громадське обговорення щодо припинення шляхом ліквідації закладу дошкільної освіти № 6 «Сонечко» Гадяцької міської ради Полтавської області та обговорення відповідного проєкту рішення.

         Громадське обговорення проходило з 01 червня по 30 червня 2024 року  за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області.

         В інформаційному повідомлення було зазначено, що пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі із зазначенням особи і контактної інформації заявника за адресою: вул. Гетьманська, 31, м. Гадяч, Полтавська область (відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області) та на електронну адресу: voms_misto@ukr.net.

          На вказану адресу надійшло колективне звернення від працівників та батьків вихованців ЗДО №6 «Сонечко» про призупинення процесу ліквідації закладу освіти, на яке була надана обґрунтована відповідь. Вказане звернення буде доведено до відома депутатів на засіданні сесії Гадяцької міської ради для врахування при прийнятті рішення про припинення шляхом ліквідації закладу дошкільної освіти № 6 «Сонечко» Гадяцької міської ради Полтавської області.

         За результатами громадського обговорення відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області пропонує винести проєкт рішення про припинення шляхом ліквідації закладу дошкільної освіти №6 «Сонечко» Гадяцької міської ради Полтавської області на розгляд сесії Гадяцької міської ради  відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».