Майже 200 тисяч гривень виділено сьогодні з бюджету громади на допомогу її мешканцям

  • 103

Фото без опису

 25 липня під головуванням міського голови Володимира Нестеренка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гадяцької міської ради. Традиційно порядок денний включав питання підтримки захисників та захисниць нашої громади, а також осіб, які опинились у складних життєвих обставинах.

 Продовжуючи надавати всебічну підтримку оборонцям, розглянуто 28 заяви від військовослужбовців та членів їхніх родин. Це: надання разової грошової допомоги мобілізованим, допомоги на лікування, допомоги членам сімей загиблих бійців. Кожному заявнику з міського бюджету виділено по 5 тисяч гривень.

 У такий складний для нашої країни час важливо також підтримати мешканців Гадяцької громади. Ухвалено рішення про надання матеріальної допомоги на лікування особам, які опинились у складних життєвих обставинах.

 Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні Комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.

 У ході роботи члени виконкому також затвердили висновки Комісії з питань захисту прав дитини, Опікунської ради з питань опіки та піклування над повнолітніми та обмежено дієздатними особами тощо.

 З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

 Працюємо далі на благо нашої громади!