Вчіть ПДР, застосовуйте свої знання на практиці і буде Вам щастя!

  • 54

Фото без описуУсі хочуть знати, як швидко навчитися водити автомобіль. Тому що ніхто не хоче витрачати час на довге навчання. Аби стати водієм, потрібно пройти шлях від вивчення теоретичної частини до застосування своїх знань на практиці. Успішно скласти іспити у сервісних центрах МВС та отримати омріяне посвідчення водія.  

«З початку року сервісні центри МВС Полтавщини провели понад 

16 804 теоретичних іспитів, лише 33% з них успішно склали іспит з першого разу. 15 052 кандидатів у водії перевіряли практичні навички з керування транспортними засобами. І лише 30% з них успішно склали іспит з першого разу. Посвідчення водія отримали вперше 5 103 водіїв», - розповіла заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Харківській, Полтавській та Сумській областях Ірина Пархоменко.   

Сьогодні хочемо розповісти про Катерину. Новоспечена водійка склала теоретичний та практичний іспит з першої спроби. Позитивно оцінила наш сервіс та поділилась своїм шляхом до отримання водійського посвідчення. 

«Рівно 2 місяці пройшло від початку навчання до отримання посвідчення. Я готувалася до теоретичного іспиту самостійно, придбала преміум підписку в додатку «Тести ПДР 2024» і кожен день проходила їх. У мене була своя схема. Прочитала тему у підручнику, потім по цій темі пройшла тестування. І так по кожній, - розповідає Катерина.  

- Іспит склала з першого разу, допустила лише 1 помилку, 19/20»

Після отримання позитивного результату, Катерина вступила на навчання в автошколу та познайомилась з інструктором, який навчив керувати автікою з механічною коробкою передач. Від’їздила встановлену програму, в кількості 40 годин. Після, взяла талон на складання практичного іспиту. 

Під час іспиту зробила три помилки. Перша помилка – «заглохла» на світлофорі. Друга - зупинилась менше ніж в 10 м до виїзду з прилеглої території. Третя - при виїзді з паркування увімкнула лівий покажчик повороту, як знак про початок руху, а потрібно було правий. 

«Коли я заїхала на майданчик, почула прекрасні слова про те, що іспит складено!»,- говорить водійка. 

Не зупиняйтесь і Ви! Йдіть до своєї мрії впевнено. Вивчайте, складайте і кермуйте відповідально! А як отримати посвідчення водія вперше шукайте тут https://hsc.gov.ua/prava/

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.