У пам'ять про військового медика: у Гадячі відкрили меморіальну дошку Віталію Волкову

  • 46

Фото без опису Минуло рівно два роки відтоді, як виконуючи свій військовий обов’язок, обірвалося життя нашого захисника Віталія Волкова із села Сари. Сьогодні на фасаді будівлі Гадяцької підстанції екстреної медичної допомоги станції урочисто відкрили Меморіальну Дошку Герою.

 Віталій Станіславович 25 років працював фельдшером виїзної бригади на підстанції медичної допомоги. А з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну добровольцем вступив до лав Збройних сил. За період служби отримав звання молодшого сержанта. Займаючи посаду бойового медика, надавав першу медичну допомогу та рятував життя захисникам України на лінії бойового зіткнення.

 Життя Віталія Волкова обірвалося два роки тому, 19 вересня, в бою за рідну землю на Донецькому напрямку. Через місяць йому виповнилося б 50 років, але назавжди 47… Він прийшов у цей світ звичайною людиною, а пішов звідси справжнім Героєм…

 Почесне право відкрити Меморіальну Дошку Герою надано міському голові Володимиру Нестеренку та рідним військового. Освячення провів священик Православної церкви України протоієрей Богдан Лаврись.

 Відтепер погляд Віталія Станіславовича з мармурової дошки нагадуватиме всім і кожному про те, якою ціною наші воїни виборюють Перемогу.

 Назавжди в строю! Пам’ятаємо…