Проєкт порядку денного пленарного засідання п’ятдесят четвертої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання 27.09.2024

  • 79

Фото без опису

 

Проєкт

 

Порядок денний пленарного засідання п’ятдесят четвертої сесії

Гадяцької міської ради восьмого скликання 27.09.2024

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до Положення про старосту Гадяцької міської територіальної громади.
  3. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости Гадяцької міської територіальної громади в новій редакції.
  4. Про внесення змін Програми розвитку і підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької міської ради на 2022-2024 роки.
  5. Про внесення змін до Програми «Територіальна оборона» на 2024 рік.
  6. Про внесення змін до Програми з питань мобілізаційної підготовки населення Гадяцької міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  7. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2022-2024 роки.
  9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КП «Гадяч-житло» на 2022-2024 роки.
  10. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КПТГ «Гадячтеплоенерго» на 2022-2024 роки.
  11. Про внесення змін до Програми попередження аварійних ситуацій на об’єктах багатоквартирного житлового фонду міста Гадяча на 2022-2026 роки.
  12. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Видавництво «Гадяч» Гадяцької міської ради на 2024 рік.
  13. Про внесення змін до Програми інформатизації Гадяцької міської територіальної громади «Цифрова Гадяцька громада» на 2024-2026 роки.
  14. Про внесення змін до Програми охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.
  15. Про внесення змін до Програми розвитку дорожнього господарства Гадяцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  16. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської територіальної громади на 2024 рік.
  17. Про внесення змін до рішення п’ятдесятої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 14 червня 2024 року № 2213 «Про порядок фінансування з бюджету Гадяцької міської територіальної громади об’єктів спільного користування».
  18. Про внесення змін до рішення п’ятдесят третьої сесії Гадяцької міської ради восьмого скликання від 29 серпня 2024 року № 2311 «Про прийняття у 2025 році субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Сергіївської сільської ради».
  19. Про внесення змін до структури та загальної чисельності комунального закладу «Гадяцька школа мистецтв» Гадяцької міської ради.
  20. Про надання дозволу Комунальному підприємству «Гадяч-житло» на передачу в оренду комунального майна.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Олександру Крамчанінову. 
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Олександру Єзепчику.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Станіславу Маслію.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Аліні Жижці.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Марії Панасенко.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Костянтину Новікову.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Сергію Бутку.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у спільну часткову власність Андрію Юзефович, Катерині Юзефович.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Сергію Балалі.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Світлані Приходько.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Олексію Канунікову.
  32.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність Анатолію Лагоді .
  33. Про внесення змін в договір оренди землі від 10 квітня 2014  року.
  34. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою АТ «Державний ощадний банк України».
  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Козаченко Богдані Русланівні.
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Юрію Худяку.
  37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право земельного сервітуту фізичній особі-підприємцю Завийбороді Ніні Миколаївні.
  38. Про встановлення земельного сервітуту фізичній особі-підприємцю Кальченку Сергію Миколайовичу.
  39. Про продовження дії договору оренди землі Василю Ороб’ю.
  40. Різне.