Із засідання виконавчого комітету

  • 40

Фото без опису

Турбота про українських воїнів, які величезною ціною боронять волю та незалежність України, залишається в пріоритеті Гадяцької міської ради.

Жодне засідання виконавчого комітету не обходиться без ухвалення надважливих рішень, що стосуються підтримки наших Захисників та Захисниць. Зокрема, в громаді не припиняється робота щодо надання мобілізованим громадянам та членам їх сімей матеріальної допомоги.

Сьогодні, під час засідання виконкому, яке відбулося під головуванням міського голови Володимира Нестеренка, вчергове ухвалені рішення про надання грошової допомоги нашим воїнам. Так, відповідно до поданих заяв по 5 тисяч гривень отримають 15 захисників. Також на розгляд членів виконкому надійшли пакети документів для отримання допомоги на лікування при пораненні наших військовослужбовців. По 5 тисяч гривень отримає кожен з 11 поранених бійців, по стільки ж отримають 2 військовослужбовці на лікування та родина загиблого бійця.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 15 мешканцям громади у зв’язку із скрутним матеріальним становищем.

51 дитину військовослужбовців забезпечено безкоштовним харчуванням.

Загалом надано матеріальної допомоги на суму 181,5 тис. грн.

Всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.

Також у ході засідання члени виконкому обговорили ситуацію щодо стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025 років. Затвердили висновки комісії з питань захисту прав дитини, припинення та призначення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Загалом членами виконавчого комітету опрацьовано 97 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Працюємо далі на благо громади. Не втомлюємось дякувати нашим оборонцям за захист неба, кордонів, рідної землі. Все є і буде Україна!