Ментальне здоров'я кожного – запорука стійкості всієї країни, – Філіп Пронін

  • 28

Фото без опису

Стійкість одного – стійкість мільйонів. Вона допомагає вистояти перед кожним викликом і ставати сильнішими. Особливо в умовах війни, яка несе стільки випробувань і болю, потрібно дбати про своє ментальне здоров’я. Щоб вистояти й перемогти. 

«Турбуватися про своє самопочуття допомагає Всеукраїнська програма «Ти як?», яку впроваджуємо й на Полтавщині. Культуру піклування про ментальне здоров’я розвиваємо у центрах життєстійкості, проводимо в області дні спільнодії. Минулого тижня долучилися до національного заходу «Моменти стійкості щодень», а в Полтаві відбувся регіональний форум», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. 

За його словами, важливо формувати цінності, які допомагають рухатися вперед. Піклуватися про себе, за необхідності звернутися за допомогою – це ок. І це лише два з п’яти компонентів формули стійкості. Більше – у відео комунікаційної кампанії «Ти як? Стійкість» Всеукраїнської програми ментального здоров'я, ініційованої першою леді Оленою Зеленською.  

«Стійкість можна щоденно тренувати і навіть зробити своїм вибором, опорою для інших. Ментальне здоров'я кожного – запорука стійкості всієї країни», – додав Філіп Пронін.