Громадське опитування: міграційникам важлива думка громадян

  • 16

 

Фото без описуДля міграційної служби Полтавщини важливо отримувати від громадян зворотній зв’язок щодо якості адміністративних послуг, які надаються. 

Тож нагадаємо, кожен відвідувач може взяти участь у громадському опитуванні та висловити свою думку щодо якості обслуговування у конкретному територіальному підрозділі. 

Для цього потрібно лише відсканувати спеціальний QR-код, який спрямовує особу на офіційний сайт ДМС, у електронний сервіс «Громадське опитування» та залишити свій відгук. Наразі індивідуальні QR-коди розроблено для всіх територіальних підрозділів міграційної служби та розміщені на спеціальних інформаційних листівках у загальнодоступних місцях. 

До відома. З початку року в електронному сервісі «Громадське опитування щодо якості послуг, які надаються ДМС» залишили відгук понад вісімсот відвідувачів, які отримували послуги у підрозділах УДМС у Полтавській області, жоден залишений відгук та пропозиції не залишилися поза увагою. 

Дякуємо всім учасникам опитувань за небайдужість та висловлену позицію – вони допомагають зробити надання адміністративних послуг ДМС більш якісними та комфортними. 

Виникли питання - звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії» (0532)60-89- 69 або у соціальній мережі Facebook УДМС у Полтавській області за посиланням: https://www.facebook.com/udmspl 

УДМС у Полтавській області