Зіграно перенесені матчі чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд

  • 27

Фото без опису

15 жовтня 2024 року в селищі Опішня відбувся перенесений тур першого кола чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд. Вихованці тренера Віталія Сахна з ДЮСШ «Гадяч» (середня вікова група) продемонстрували бойовий дух, провівши два напружених матчі. У першій грі вони зустрілися з командою ДЮСШ «Опішня», де поступилися суперникам з рахунком 1:2. Однак, не здавшись, хлопці зібралися з силами та в другому матчі впевнено здобули перемогу над ДЮСШ «Шишаки» з переконливим рахунком 3:0.

Перший матч проти Опішні виявився важким, проте наші юні футболісти показали характер і боролися до останньої хвилини. Гра була динамічною, обидві команди мали багато моментів, але удача цього разу була на боці господарів поля. Проте у другій зустрічі, проти ДЮСШ «Шишаки», команда Гадяча вийшла на поле рішуче налаштованою на перемогу. Вони грали злагоджено, демонструючи відмінну техніку та командну взаємодію, що дозволило їм здобути впевнену перемогу з рахунком 3:0.

Дякуємо Збройним силам України, які роблять можливими ці мирні змагання, незважаючи на всі виклики, що стоять перед нашою країною. Завдяки їхній мужності та відданості ми можемо проводити спортивні заходи і дарувати нашій молоді радість від гри, перемог і здорового суперництва.

Разом, єдиною командою, ми йдемо до нових звершень, до нових перемог!

 

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій ЛИСЕНКО