Гадяцьким ЦПРПП проведено засідання клубу для практичних психологів

  • 15

Фото без опису

18 жовтня 2024 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради проведено перше засідання клубу для практичних психологів закладів освіти  Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Екологічне менторство психолога».

Психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна Аколович організувала та провела перше засідання клубу з теми «Консультування батьків та дітей у закладі освіти та за його межами» на запит працівників психологічної служби.

На заході розглядалися питання: оформлення протоколів консультування, мета та структура консультативного процесу, постановка питань під час консультації тощо. Учасники розглянули проблемні аспекти в практиці консультування (як працювати з тривожним, невмотивованим, агресивним клієнтом, клієнтом, який плаче і іншими).

У практичній частині психологи познайомилися з новими техніками для консультативної роботи та розібрали декілька ситуацій практично. 

 

Інформує психолог Гадяцького ЦПРПП Тетяна АКОЛОВИЧ