Проведено семінар-практикум для вихователів груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ «Використання інноваційних технологій, форм і методів роботи на групі продовженого дня

  • 1041

Фото без опису

 

27 листопада 2018 року на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 Гадяцької міської ради проведено семінар-практикум для вихователів груп продовженого дня закладів загальної середньої освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ "Використання інноваційних технологій, форм і методів роботи на групі продовженого дня".  Незвичайною була форма проведення семінару: зустріч в кафе "Осінні барви",  в меню якого учасники методичного заходу побачили "салат "Загадка осені" - (метод "робота в групах", вправа "мозкова атака"), "пудинг "Осінні фантазії" - (обмін досвідом роботи вихователів ГПД), "коктейль думок "- практична робота в групах), "казковий пиріг" - театралізована вистава "Ходить гарбуз по городу" та страва від шеф-кухаря - Рецепт гарного настрою. Мета заходу: "Роль і особливості застосування інноваційних технологій, форм і методів на заняттях в групі продовженого дня" була досягнута завдки злагодженій, спільній, творчій роботі всього колективу школи. Особлива подяка заступнику директора з навчально-виховної роботи Решотці Л.В., вихователям ГПД Артюх С.М., Лободі І.В.

Методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Шимка Н.П. наголосила на потребі активного впровадження інноваційних форм роботи нової української школи в освітній процес  початкової школи, тісної співпраці вихователя ГПД та учителями початкових класів.

По завершенню семінару-практикуму Шимка Н.П. підвела підсумки заходу, спільно з учасниками семінару-практикуму вироблено методичні рекомендації.