Проведено тренінгове заняття для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Психологічна допомога в кризових ситуаціях»

  • 698

Фото без опису

 

15 лютого 2019 року на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради було проведено тренінгове заняття для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Психологічна допомога в кризових ситуаціях». 

Методистом ММК Аколович Т.П. та практичним психологом Кодаченко О.В. проведено ряд практичних вправ та технік відновлення та адаптації. 

Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього заходу та сприяла розв’язанню поставлених завдань та очікувань. На завершення тренінгу були підведені підсумки та прийнято методичні рекомендації. 

Висловлюємо подяку директору Оніщенко Н. А. , колективу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова за організацію методичного заходу.