Проведено перше засідання творчої групи для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Використання арт-технік в роботі практичного психолога»

  • 742

Фото без опису19 жовтня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти № 2 «Берізка» було проведено перше засідання творчої групи для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Використання арт-технік в роботі практичного психолога з педагогами». У заході взяли участь 14 фахівців психологічної служби.

Аколович Тетяна, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради зазначила, що  арт-терапія відкриває простір для творчих пошуків психолога, а методи арт-терапії допомагають формувати особистість, її світогляд, життєві стратегії та сценарії, навчаючи людину бути творцем власного життя.

Керівник творчої групи Остапенко О.В., практичний психолог ЗДО № 2 «Берізка» ознайомила присутніх з метою та завданнями творчої групи, різними арт-техніками в роботі фахівця психологічної служби.

У практичній частині практичними психологами Остапенко Ольгою, Пустовіт Людмилою, Павлюк Оксаною було презентовано техніки роботи з фракталами, техніки музикотерапії, техніка «Людина і дерево», техніка «Хусткова мандала».     

Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього заходу та  сприяла розв’язанню поставлених завдань та очікувань. Висловлюємо подяку директору Стогній Л.М., колективу ЗДО № 2 «Берізка» та керівнику творчої групи Остапенко О.В. за організацію методичного заходу.