Проведено семінар-практикум для керівників закладів освіти міста Гадяча, Біленченківського старостинського округу та Сергіївської ОТГ «Різноманітність та цілісність сучасного освітнього середовищах в закладі дошкільної освіти – умова повноцінного роз

  • 867

Фото без опису

 

29 листопада 2018 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі ЗДО «Веснянка» проведено семінар-практикум для керівників закладів освіти міста Гадяча, Біленченківського старостинського округу та Сергіївської ОТГ «Різноманітність та цілісність сучасного освітнього середовищах в закладі дошкільної освіти – умова повноцінного розвитку дітей».

Музичним вітанням зустріли гостей вихованці закладу.

Методичний захід  відкрив завідувач методичного кабінету       Майборода С.М., який наголосив на забезпеченні перспективності і наступності у ро­боті закладу дошкільної освіти та закладу загальної середньої освіти, довготривалої і нерозривної співпраці керівників, педагогічних працівників.

Із вимогами  до розвивального середовища в ЗДО, організацією освітнього процесу, створенням в дошкільному закладі осередків дитячої діяльності, наповненням їх ігровим та навчально-дидактичним обладнанням ознайомила учасників семінару методист ММК Аколович Т.П.  Завідувач  ЗДО «Веснянки» Сизьон К.Д. звернула увагу присутніх на сучасне предметно-ігрове середовище, яке організовано в закладі.

У практичній частині семінару вихователями ЗДО було запропоновано інтегроване заняття в середній групі «Природні явища» (вихователь Басовська Ю.М.), інтегроване заняття в середній групі «Рідна домівка, рідна сім’я – тут виростаю Я» (вихователь  Іващенко Р.В.), інтегроване заняття в старшій групі «Чарівний світ LEGO» (вихователь Левун І.М.).

Окрім того, вихователь-методист Погоріла О.Б. та методист ММК Аколович Т.П. провели майстер-клас для учасників семінару-практикуму «Лепбук як інноваційний підхід до формування креативної особистості дитини в умовах Нової Української школи» та кейс-метод «Управлінський потенціал керівника».

У заключній частині семінару-практикуму керівники закладів освіти поділилися враженнями від проведеного методичного заходу та висловили свої побажання щодо співпраці ЗДО та ЗЗСО.

Висловлюємо подяку директору Сизьон К.Д. та колективу ЗДО «Веснянка» Гадяцької міської ради за організацію та допомогу у проведенні методичного заходу.