Гімназисти призери обласного конкурсу з інформаційних технологій

  • 587

Фото без опису23-25 жовтня 2018 року у м. Полтаві на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний конкурс з інформаційних технологій.

Всього в цьому році на відкритий обласний конкурс з інформаційних технологій. подали заявки 42 учасника. Учнівська молодь змагалася у трьох номінаціях: «Офіс-менеджмент», «Веб-дизайн» та «Програмування». 

За результатами Конкурсу ми вітаємо учениць Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради: Ізюменко Анастасію, ученицю 11 класу та Артюх Ольгу, ученицю 10 класу, які вибороли перемоги (ІІ місця) у номінаціях «Веб-дизайн» і «Офіс-менеджмент». Конкурс проходив у два етапи: домашнє завдання та написання контрольної роботи. Представниці нашого міста підготували домашнє завдання: Ізюменко Анастасія створила веб-сайт, а Артюх Ольга – презентацію і звичайно ж успішно виконали контрольну роботу. Бажаємо нашим переможницям подальших творчих успіхів, наполегливості в оволодінні знаннями, яскравих перемог!

Висловлюємо подяку за підготовку учасниць обласного конкурсу з інформаційних технологій і результативну роботу з обдарованими учнями вчителям інформатики Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Костенко Людмилі Олексіївні та Штанько Юлії Станіславівні.