Увага! Відбудеться VII Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest»

  • 584

Фото без опису

 

Українська асоціація районних та обласних рад долучилася до роботи з підготовки VII Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», який відбудеться у м. Києві 16 лютого 2019 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації.

Фестиваль відбувається під девізом: «Творчість заради майбутнього!», та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Його особливістю стає те, що звичаї своєї місцевості демонструють молоді українці, а конкурсні дисципліни не обмежуються однією категорією. Окремою номінацією Конкурсу стала - «Перлина громади» (особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України).

Таку ініціативу вбачаємо необхідною, оскільки захід націлений на збагачення та подальший поступ нашої культурної та історичної спадщини, що є формуючим фактором національної свідомості. Крім того, залучення дітей до таких заходів виховує їх відповідальними, патріотично-налаштованими громадянами, готовими до нових починань.

Почесним Головою журі є Народна артистка України, Лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста.

У попередніх конкурсах взяли участь колективи та артисти з 23 регіонів України, були присутні як учасники із великих міст-мегаполісів, так і з маленьких селищ, які мали змогу продемонструвати свою майстерність та обмінятися досвідом.

Запрошуємо Вас на VII Міжнародний Конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest».

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті http://www.perlyny.com.ua або в Оргкомітеті за телефонами: 044-586-40-11, 067-520-11-35.

 

За повідомленням Української асоціації

районних та обласних рад