Проведено семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Запобігання дитячого булінгу та домашнього насильства»

  • 915

Фото без опису

01 лютого 2019 року на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради було проведено семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Запобігання дитячого булінгу та домашнього насильства». У заході взяли участь 13 фахівців психологічної служби.

Методист методичного кабінету Аколович Т.П. ознайомила присутніх з особливостями роботи з постраждалими від насильства дітьми та провела тематичне коло «Заходи щодо запобігання насильству та формування ненасильницьких моделей поведінки серед дітей та молоді».

У практичній частині семінару-практикуму практичним психологом ЗДО № 10 «Казка» Київською Т. В., соціальним педагогом Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 3 Жезіцькою О. А., методистом ММК Аколович Т.П. проведено ряд заходів: тренінгове заняття з батьками «Батьківство в радість», заняття з елементами тренінгу для учнів 6 класу «Стоп – боулінг!», вправа «Потреби дитини». 

Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього заходу та сприяла розв’язанню поставлених завдань та очікувань. На завершення семінару-практикуму були підведено підсумки та прийнято методичні рекомендації.

Висловлюємо подяку директору Саську А.О., колективу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 за організацію методичного заходу.