Проведено засідання методичного об’єднання вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ

  • 641

 

15 січня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі ЗДО «Первоцвіт» проведено засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти  міста Гадяча, Біленченківського старостинського округу та Сергіївської ОТГ. У методичному заході взяли участь 16 педагогічних працівників з 10 ЗДО.

На засіданні методичного заходу були розглянуті наступні питання: «Щодо реалізації ІІІ (практично-діяльнісного) етапу науково-методичної теми закладів освіти м. Гадяча на 2016/2017 н. р. – 2020/2021 н. р. «Створення умов для якісної освіти за рахунок сучасного науково-методичного забезпечення системи компетентнісно-орієнтованого підходу до навчання й виховання»» (Морквич З.В., голова ММО вихователів-методистів та вихователів ЗДО); «Щодо підготовки до атестації та сертифікації педагогічних працівників у 2019 р.» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради); «Щодо забезпечення ефективної роботи сайтів ММО (та сторінок (спільнот) у соціальній мережі «Facebook», освітянських соціальних мереж), здійснення видавничої діяльності» (Морквич З.В., голова ММО); «Щодо підготовки до проведення Всеукраїнських міжнародних, та регіональних конкурсів та турнірів у 2018/2019 навчальному році» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету); «Щодо підготовки до проведення обласного семінару-практикуму для методистів методичних кабінетів (НМЦ) районів, міст, ОТГ області «Нова модель взаємодії закладу дошкільної освіти з батьками в контексті Базового компоненту дошкільної освіти України» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету); «Щодо огляду новин методичної і педагогічної літератури» (Морквич З.В., голова ММО).

Окрім цього, педагоги ЗДО поділилися своїми враженнями та думками щодо використання в закладах дошкільної освіти програмно-методичного комплекту «Впевнений старт», обговорили переваги та питання, на які слід звернути увагу у роботі з старшими дошкільниками за даною програмою.

Висловлюємо подяку директору Писанці Ю.Л. та колективу ЗДО «Первоцвіт» Гадяцької міської ради за організацію та допомогу у проведенні методичного заходу.