Проведено засідання міських методичних об'єднань (методичних комісій, творчих груп) працівників закладів освіти Гадяча та Сергіївської ОТГ

  • 707

Фото без опису30 серпня 2018 року на базі Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено засідання міських методичних об'єднань (методичних комісій, творчих груп) працівників закладів освіти Гадяча та Сергіївської ОТГ. 

Робота ММО (МК, ТГ) проводиться з метою вдосконалення професійної компетентності педагогів і створення умов для активізації творчого потенціалу учасників освітнього процесу Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 імені Михайла Драгоманова, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 3, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст.               № 4, Гадяцької вечірньої (змінної) школи, Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. ім. Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради, Комунального ВНЗ «Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського», ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище», Сергіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Розбишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Качанівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. та закладів дошкільної освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ.

Під час засідань, учасниками вказаних методичних зібрань проаналізовано роботу за минулий 2017/2018 навчальний рік та визначено перспективи розвитку методичної служби м. Гадяча та Сергіївської ОТГ у 2018/2019 навчальному році. Також обговорено та схвалено плани роботи ММО (МК, ТГ) на прийдешній навчальний рік; розглянуто методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України та Полтавського ОІППО ім. М.В.Остроградського щодо викладання навчальних предметів та курсів у 2018/2019 навчальному році, інформацію щодо розміщення в Електронній бібліотеці ІМЗО електронних версій підручників; проаналізовано результати зовнішнього незалежного оцінювання з навчальних предметів у 2018 році; визначено завдання щодо підготовки до проведення міських етапів (турів) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсів, турнірів і змагань для учнів та педагогічних працівників закладів освіти міста та ОТГ.

Проведено чергові вибори голів, заступників голів та секретарів методичних формувань, які відбулися відповідно до п. 3.9. Положення про міське методичне об’єднання педагогічних працівників навчальних закладів міста.

Методичні зібрання пройшли організовано, за активної участі усіх педагогічних працівників закладів освіти. При підведенні підсумків учасниками відзначено актуальність розглянутих питань та матеріалів, підготовку та практичну значимість засідань міських методичних формувань.

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлює подяку адміністрації та всьому колективу Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки за допомогу в організації проведення методичних заходів.