Оголошення

  • 581

Фото без опису

 

ДО УВАГИ ЕКСПОРТЕРІВ ТА ПІДПРИЄМСТВ ПОЛТАВЩИНИ!

 

Бажаєте розвивати експорт власної продукції? Маєте чим здивувати закордонного споживача?

Маємо для Вас чудову пропозицію презентувати свій потенціал в оновленому Каталозі продукції товаровиробників Полтавщини!

В рамках реалізації Експортної стратегії України: Дорожньої карти стратегічного розвитку та обласної Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 – 2020 роки облдержадміністрацією ведеться робота з оновлення змістовного наповнення та дизайну Каталогу продукції товаровиробників Полтавщини (розміщено на офіційному веб-сайті облдержадміністрації за посиланням: afly.co/2kw ).

Зазначений Каталог буде сформовано українською та англійською мовами, поширено через закордонні та вітчизняні дипломатичні установи, міжнародні бізнес-організації, торгові палати, офіційні Інтернер-ресурси органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, соціальні мережі.

Запрошуємо Вас долучитися до формування Каталогу та пропонуємо надати інформацію про Ваше підприємство для безкоштовного розміщення.

Заповнені анкети за формою, що додається, просимо надіслати в термін до 01.03.2019 року на електронну адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації: dfert@adm-pl.gov.ua.

 У разі виникнення додаткових питань звертайтесь, будь-ласка, за тел.:(05322)2-90-73, (0532) 60-93-41, або на ел. пошту: dfert@adm-pl.gov.ua.