Гадячани урочисто підняли Державний Прапор України

  • 789

Фото без опису

Із нагоди Дня Державного Прапора України  23 серпня 2018 року в місті Гадячі відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, на якій були присутні представники міської і районної  влади, трудових колективів підприємств, установ та організацій міста, громадськість.

Прапор, герб, гімн – є символами національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під рідним прапором український народ утверджує віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують миролюбство та велику працю наших людей. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

Під виконання Державного гімну України честь підняти Державний Прапор України було надано учасникам антитерористичної операції на Сході нашої країни – старшому лейтенанту Налізьку Олегу Івановичу та старшому солдату Коренівському Віктору Івановичу.

Під час урочистого мітингу юним українцям були вручені паспорти громадян України.

Святковий настрій своїми виступами подарували вихованці ЗДО «Веснянка» Гадяцької міської ради та працівники Гадяцького районного Будинку культури.