Про тимчасове припинення руху транспорту

  • 655

ГАДЯЦЬКА МІСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

20 вересня 2018 року                                                                                   № 487

 

Про тимчасове припинення руху

транспорту

 

Керуючись ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з проведенням в місті Гадячі 29-30 вересня 2018 року Фестивалю молодіжних сучасних театрів, що проводиться в рамках проекту «Малі міста-Великі враження»,

виконком міської ради вирішив:

1.Тимчасово припинити рух транспортних засобів по площі Соборній   29.09.2018 року  з 13:00 до 22:00 годин та 30.09.2018 року з 13:00 до 20:00 годин від в’їзду до Свято-Успенського собору, початку вул. Гетьманська; по вул. Шевченка від перехрестя вулиць Чапаєва та Шевченка та від приміщення райдержадміністрації для проведення Фестивалю.

2. Начальнику відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради (Куришко С.І.) оприлюднити в засобах масової інформації зміст цього рішення.

3. Рекомендувати начальнику Гадяцького відділу поліції Головного управління національної поліції в Полтавській області відповідно до вимог чинного законодавства та наданих повноважень забезпечити безпеку дорожнього руху транспорту і пішоходів під час проведення вищевказаних заходів.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Дроботю Г.М.


Міський голова                                                                         В.О.Нестеренко