Проведено інструктивно-методичну нараду з питань реєстрації на ЗНО-2019

  • 739

Фото без опису

 

06 лютого 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова проведено інструктивно-методичну нараду заступників директорів закладів загальної середньої освіти м. Гадяча. На заході розглядалися питання щодо особливостей організації і проведення реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання у 2019 році, підготовку осіб, відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів випускників, які складатимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Відповідальна за організацію та проведення ЗНО-2019 у закладах освіти Гадяцької міської ради, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Ємець С.М., ознайомила присутніх з особливостями реєстрації, нормативно-правовою базою, календарем проведення ЗНО-2019.

Фото без описуФото без описуУчасники інструктивно-методичної наради обмінялися думками щодо шляхів підвищення ефективності підготовки учнів до державної підсумкової атестації у формі ЗНО. Окрім означених питань також розставлено акценти й щодо інших важливих питань, зокрема:  надання для розгляду методичних розробок педагогічних працівників – претендентів на присвоєння (відповідність раніше присвоєного) звання «учитель-методист», «вихователь-методист», «педагог-організатор-методист», «практичний психолог-методист» у 2018/2019 навчальному році; особливостях організації та проведення обласного етапу всеукраїнських олімпіад, турнірів і конкурсів у 2019 році тощо.

За підсумками наради вироблено відповідні рекомендації.

Узагальнив підсумки наради завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Майборода С.М.