Проведено урочистості з нагоди Міжнародного дня вчителів та Дня працівників освіти України

  • 811

Фото без опису

         04 жовтня 2018 року у кіноконцертному залі «Дружба» проведено урочистості з нагоди Міжнародного дня вчителів та Дня працівників освіти України, на яких вітання приймали працівники освітньої галузі м. Гадяча, Гадяцького району, Сергіївської та Петрівсько-Роменської ОТГ.

У заході взяли участь перший заступник міського голови Дроботя  Г.М. та перший заступник голови Гадяцької районної державної адміністрації Бондаренко С.М.

Дроботя Г.М. подякував освітянам за самовіддану працю, терпіння і вірність вчительському обов’язку. Побажав миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпаної життєвої енергії та нових творчих знахідок.

Слова вдячності вчителям за неоціненний вклад у розвиток держави висловила голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Г.А. Недвига. Вона привітала вчителів та вихователів із професійним святом та побажала їм успіхів у їхній благородній педагогічній діяльності.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Бутенко С.М. подякував педагогічним працівникам закладів освіти міста за витримку, за те, що, незважаючи на всі труднощі, вони інвестують свій час та сили в найцінніше – в дітей.

Присутні приймали також вітання від начальника відділу освіти Гадяцької районної державної адміністрації Л.О. Зливко, начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сергіївської сільської ради С.О.Івко.

Традиційно, у День працівників освіти України було відзначено найкращих педагогів міста нагородами та відзнаками Полтавської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Гадяцької міської ради, обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Протягом свята музичні вітання педагогічним працівникам і усім присутнім дарували творчі колективи міста та району.  

Відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлюють подяку усім учасникам  святкового концерту з нагоди професійних свят – Міжнародного дня вчителів та Дня працівників освіти України.