Шановні вчителі, працівники та ветерани, прийміть щирі вітання з прийдешнім професійним святом!

  • 641

Шановні вчителі, працівники та ветерани, прийміть щирі вітання з прийдешнім професійним святом!

 Ваша професія є надзвичайно відповідальною і непростою, ви засіваєте в душі наших дітей добре і вічне.  Нині учитель – це не лише професія і не лише слово. Це ширше поняття, яке містить увесь всесвіт: від майстерності передавати знання і виховувати підростаюче покоління до особистого таланту формувати особистість. А відтак, тільки справжній учитель може виховати справжнього громадянина нашої Держави!

 Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Зараз для освітян напружена пора змін. Ми стоїмо на порозі створення нової української школи, яка сформує нове покоління українців – освічених, патріотичних, відкритих до світу. І я впевнений що впровадження реформ в повній мірі забезпечить кожному доступну та якісну освіту. А також будуть створені належні умови для самореалізації кожного вчителя і вихователя.

   Від Гадяцької  міської ради, виконавчого комітету, особисто від себе бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги. 

Зі святом ! 

 

 

 Міський голова                                                             В.О.Нестеренко