Каталог «Полтавська область: інвестиційні проекти». Збір проектів!

  • 650

Беручи до уваги значний інтерес міжнародної спільноти до співробітництва з Полтавською областю, вагомий економічний потенціал суб’єктів господарювання та пріоритетність залучення інвестицій її розвиток, облдержадміністрацією було прийнято рішення про формування комплексного портфелю інвестпроектів – каталогу «Полтавська область: інвестиційні пропозиції».

 

Цей каталог буде сформовано українською і англійською мовами та поширюватиметься серед потенційних інвесторів, іноземних дипломатичних установ акредитованих в Україні, дипломатичних представництв України за кордоном, під час офіційних зустрічей керівництва області з представниками торгово-економічних місій та інших заходів міжнародного характеру.

 

В окремому розділі каталогу будуть представлені перспективні бізнес-проекти від діючих підприємств, які вже працюють на території області та прагнуть розширити свою діяльність чи модернізувати своє виробництво.

 

Тому запрошуємо всіх зацікавлених суб’єктів господарювання (всіх форм власності, розміру, організаційно-правової форми та видів діяльності) надати свої інвестиційні пропозиції та проекти різного ступеню готовності: від бізнес-ідей до готових інвестиційних проектів в різних галузях економіки.

 

Для представлення свого проекту в каталозі «Полтавська область: інвестиційні пропозиції» необхідно направити заповнену анкету у форматі Word (див. в долучених файлах) на електронну пошту Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації dfert@adm-pl.gov.ua або dfert.oda@gmail.com.

 

Розміщення інформації в каталозі є безкоштовним.

 

Термін прийому анкет: до 01 вересня 2018 року.

 

Телефон для довідок: (05322) 2-69-07, 2-90-73.