Гадячани вшанували героїв Небесної сотні

  • 605

20 лютого, у день п’ятої річниці розстрілів на Майдані, у Гадячі вшанували пам’ять всіх українців, які віддали своє життя під час Революції Гідності та під час неоголошеної війни на сході країни.

Вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні прийшли представники влади міста і району, трудові колективи підприємств, установ та організацій, учнівські колективи  загальноосвітніх закладів  та громадськість міста.

Біля  пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні зібралось багато людей. Кожен з них прийшов віддати шану та повагу людям, які одними з перших пішли захищати своїх жінок, дітей, свою країну.

Після спільного молебню за загиблими на Майдані перед громадськістю виступили очільники влади. Вони закликали пам'ятати події і людей, які у 2013-2014 роках вимагали конкретних змін, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували Героїв Небесної Сотні, після чого поклали квіти до пам’ятного знаку, встановленого на честь Героїв Революції Гідності.