Підсумки роботи з легалізації праці

  • 618

На виконання розпорядження від 05.09.2018 № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» Управлінням Держпраці у Полтавській області протягом вересня 2018 року у Гадяцькому районі проведена наступна робота.

В рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії проведено 16 заходів про порядок оформлення трудових відносин із найманими працівниками, 8  з них проведено спільно з територіальними органами ДФС, Пенсійного фонду України, Гадяцькою райдержадміністрацією, Гадяцькою філією Полтавського обласного центру зайнятості, Сергіївською, Петрівсько- Роменською ОТГ, органами місцевого самоврядування.

Даною кампанією охоплено понад 8 тис. населення (в т.ч. зустрічі з 32 безробітними, семінар для роботодавців та працівників Сергіївської ОТГ, роз’яснення на сайті Гадяцької РДА, Гадяцької міської ради, Сергіївської, Петрівсько-Роменської ОТГ, в газетах «Гадяцький вісник» та «Рідне місто», відеоролик в програмі «Гадяч- ньюс»).

Спільно з органами ДФС, Пенсійного фонду України, Гадяцькою районною радою, Гадяцькою РДА серед інших заходів проведена зустріч з представниками роботодавців 10 найбільших підприємств району. Спільно з представниками Пенсійного фонду України проведено 4 флешмоби у м. Гадяч з розповсюдженням  матеріалів щодо порядку оформлення трудових відносин.

За період з 05.09.2018 по 30.09.2018р.  інспектором Управління Держпраці у  Полтавській області здійснено 8 відвідувань суб’єктів господарювання з метою надання роз’яснень щодо легалізації заробітної плати та зайнятості працівників  та проведено 7 контролюючих заходів.

 

 

Головний державний інспектор Управління

Держпраці у Полтавській  області                                     Л.Тіхонова