Проект порядку денного сорокової сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 14.11.2018 р.

  • 649
  1. Звіт міського голови про роботу виконавчого комітету Гадяцької міської ради за період з 15 листопада 2017 року по 14 листопада 2018 року.
  2. Про внесення змін та доповнень до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  3. Про внесення змін та доповнень до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2018 рік.
  4. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Гадяча за 9 місяців 2018 року.
  5. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Гадяча на 2018 рік.
  6. Про  внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2018 рік.
  7. Про прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Гадяцької районної ради та Сергіївської  сільської ради.
  8. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності.
  9. Про передачу майна комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади Полтавської області на баланс комунального підприємства «Гадяч-житло».
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Ковальову Віктору Павловичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Прокоповича,19, землі житлової та громадської забудови.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Васіну Ігорю Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Білохи,65, землі житлової та громадської забудови. 
  12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення площею 0,0369 га, гр. Безі Лілії Олександрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Чапаєва,21, квартира № 1, землі житлової та громадської забудови.
  13.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   площею 4,6351 га, Гадяцькій ЦРЛ для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги, за адресою: м. Гадяч, вулиця Лохвицька,1, землі житлової та громадської забудови.  
  14. Про передачу в користування на умовах оренди терміном на п'ять років, земельної ділянки площею 0,0361га, з кадастровим номером 5320410100:50:002:1725, гр. Дизі Валерію Івановичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Вокзальна,1а, землі житлової та громадської забудови.
  15.    Про поновлення договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0030 га, гр. Чижевській Наталії Володимирівні, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна (біля приміщення училища культури), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розміщення малої архітектурної форми - торгівельного кіоску з реалізації живих квітів, землі житлової та громадської забудови.  
  16.   Про відмову в наданні дозволу гр. Яловому Олександру Олександровичу на викуп орендованої земельної ділянки площею 0,0371 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, землі житлової та громадської забудови,  за адресою: місто Гадяч, вулиця Чапаєва,10.
  17. Про надання дозволу гр. Гончаренко Аллі Борисівні, Гузій Олені Петрівні, Бєловій Ларисі Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Драгоманова,2, кв. 2, землі житлової та громадської забудови.
  18. Про надання дозволу гр. Спаській Жанні Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Котовського,11, землі житлової та громадської забудови.
  19. Про надання дозволу гр. Дробному Володимиру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Першотравнева,16, землі житлової та громадської забудови.
  20. Про надання дозволу гр. Мигалю Володимиру Івановичу, Мигалю Анатолію Івановичу, Дробній Леніні Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана,127, землі житлової та громадської забудови.
  21. Про надання дозволу гр. Попельнюху Анатолію Федоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Полтавська,44, приміщення № 3, землі житлової та громадської забудови.
  22. Про надання дозволу гр. Нагулі Ользі Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу приватизованої земельної ділянки загальною площею 0,3168 га, на дві земельні ділянки, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Калініна,46, землі житлової та громадської забудови.
  23. Про надання дозволу гр. Варченко Валентині Павлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Першотравнева,36, землі житлової та громадської забудови.
  24. Про надання дозволу гр. Нижнику Валерію Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах земельного сервітуту, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури - розміщення малої архітектурної форми для провадження підприємницької діяльності з зупинкою громадського транспорту, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана ( навпроти території інституту бджільництва), землі житлової та громадської забудови.
  25. Про надання дозволу гр. Лисенку Анатолію Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0186 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: місто Гадяч, вулиця Луначарського(біля житлового будинку № 1), землі для сільськогосподарського використання.
  26. Про надання дозволу гр. Пилипенко Валентині Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Павлова,6, землі житлової та громадської забудови.
  27. Про надання дозволу гр. Борячку Роману Олександровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності  площею 0,0471 га, для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,  за адресою: місто Гадяч, вулиця Шевченка,18, приміщення № 1.
  28. Про надання дозволу гр. Дроботі Тетяні Сергіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 17, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька,1а, землі житлової та громадської забудови.
  29. Різне.