У Гадячі проведено ІІ етап ІІІ міського щорічного учнівського конкурсу з основ здоров’я

  • 702

Фото без опису

 

2 грудня 2018 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради та міським методичним кабінетом на базі Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки проведено ІІ етап ІІІ міського щорічного учнівського конкурсу з основ здоров’я серед учнів 4-9 касів. Таким чином продовжено цікаву форму підвищення рівня теоретичних знань серед підростаючого покоління про здоровий спосіб життя та його популяризацію, формування навичок здоров’язбереження і надання невідкладної домедичної допомоги.

У цьому році в ІІ етапі Конкурсів взяли участь 108 здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти  освіти м. Гадяча та Сергіївської ОТГ. 

Висловлюємо вдячність колективу Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки за допомогу в організації ІІ етапу Конкурсів. Дякуємо також усім учителям основ здоров’я, креслення закладів освіти – членам журі ІІ етапу Конкурсу за участь і ефективну роботу з перевірки робіт учнів.

Усім учасникам інтелектуальних змагань бажаємо наснаги і успіхів у підкоренні освітніх вершин, творчої праці та міцного здоров’я. Дякуємо вам, діти, за участь у міських заходах.

Результати участі у ІІ етапі Конкурсу розміщено на сайті ММК (у пункті меню «Олімпіади та конкурси» – «Конкурси для учнів» – «Міський конкурс з основ здоров’я») http://hadiach-mmk.at.ua