першого пленарного засідання сорок першої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 06.12.2018 року

  • 748
  1. Інформація міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради у міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.
  3. Про внесення змін до міської Програми соціальної підтримки дітей та молоді на 2017-2018 роки.
  4. Про внесення змін та доповнень до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  5. Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами  на 2017-2021 роки.
  6. Про внесення змін та доповнень до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2018 рік.
  7. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Гадяча на 2018 рік.
  8. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2018 рік.
  9. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку дошкільної освіти Біленченківської сільської ради на 2018 рік.
  10. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Біленченківської сільської ради на 2018 рік.
  11. Про внесення змін до Біленченківської сільського бюджету на 2018 рік.
  12. Про затвердження міської комплексної Програми соціальної підтримки учасників АТО, ООС і членів сімей загиблих військовослужбовців – мешканців м. Гадяч та Біленченківського старостинського округу на 2019 рік та вшанування пам’яті загиблих.
  13. Про затвердження міської Програми фінансової підтримки громадської організації «Гадяцьке міське товариство ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» на 2019-2020 роки.
  14. Про затвердження Програми відродження історико-культурної спадщини Гадяцької міської територіальної громади на 2019-2021 роки.
  15. Про продовження міської Програми підтримки діяльності митців, професійних та аматорських колективів, окремих виконавців м. Гадяч на 2019 рік.
  16. Про затвердження міської Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток міста Гадяча, здійснення представницьких та інших заходів на 2019-2021 роки.
  17. Про затвердження Програми часткового відшкодування кредитів для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів на впровадження заходів з енергозбереження на 2019-2024 роки.
  18. Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у м. Гадяч та на території Біленченківського старостинського округу на 2019-2020 роки.
  19. Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури будинкової розподільної мережі та інфраструктури об’єкта будівництва в м. Гадяч.
  20. Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування на 2019-2020 роки.
  21. Про вхід до складу засновників закладів освіти, які знаходяться на території Біленченківського старостинського округу.
  22. Про прийняття до комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади Полтавської області цілісних майнових комплексів закладів освіти.
  23. Про вхід до складу засновників комунального підприємства «Добробут» Біленченківської сільської ради.
  24. Про Програму розвитку малого і середнього підприємництва у Гадяцькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2020 роки.
  25. Про встановлення ставок туристичного збору на 2019 рік.
  26. Про внесення змін до структури та загальної чисельності Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.
  27.  Про затвердження Положення про відділ культури і туризму Гадяцької міської ради.
  28. Про створення централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.
  29. Про внесення змін до загальної чисельності працівників Гадяцького історико - краєзнавчого музею.
  30. Про внесення змін до Положення про відділ економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  31. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на введення додаткових штатних посад в штатні розписи закладів загальної середньої освіти.
  32. Про безкоштовну передачу майна на баланс КП «Гадяч-житло».
  33. Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності Гадяцької міської територіальної громади Полтавської області та затвердження договору оренди між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та Головним управлінням статистики у Полтавській області.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Марченку Григорію Федоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Островського,17, землі житлової та громадської забудови.
  35.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у спільну часткову власність гр. Боровик Валентині Іванівні та Кусайлу Руслану Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Котляревського,15, землі житлової та громадської забудови.  
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0913 га, з метою передачі її у власність гр. Спаській Жанні Олексіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Котовського,9, землі житлової та громадської забудови.  
  37. Про надання дозволу ФОП Барабану Сергію Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення частини приватизованої земельної ділянки, для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (технічне обслуговування та ремонт автомобілів за індивідуальним замовленням), за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану,41, землі житлової та громадської забудови.
  38. Про надання дозволу ФОП Барабану Сергію Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту орієнтовною площею 0,0150 га, для проїзду та технічного обслуговування автомобілів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану (біля домоволодіння № 41), землі житлової та громадської забудови.
  39. Про надання дозволу ФОП Яловому Олександру Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування площею 0,0371 га, із зміною цільового призначення землі для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Чапаєва,10, землі житлової та громадської забудови.
  40. Про надання дозволу гр. Забуснюк Любові Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її в користування для будівництва та обслуговування добудови до власної квартири № 5, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану,46, землі житлової та громадської забудови.
  41. Про поновлення договору на встановлення земельного сервітуту терміном на шість місяців, ФОП Касьяненку Івану Васильовичу, площею 0,0030 га, укладеного з міською радою 08. 12. 2017 року, за адресою: місто Гадяч, по вулиці Українки Лесі, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - обслуговування торгівельного павільйону, землі житлової та громадської забудови.
  42. Про надання дозволу гр. Тараніній Любомирі Євстахіївні та Тараніну Юрію Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі,  з метою передачі її у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Калініна,4, кв. 1, землі житлової та громадської забудови.
  43. Про надання дозволу гр. Юдченко Надії Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Русанівський,10, землі житлової та громадської забудови.
  44. Про надання дозволу гр. Крюку Анатолію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: площа Шкільна,7, село Біленченківка Гадяцького району, землі житлової та громадської забудови.
  45. Про поновлення договору оренди земельної ділянки терміном на десять років ПВКП "АСК", площею 0,7570 га, з кадастровим номером  5320410100:001:0324, за адресою: місто Гадяч, по вулиці Героїв Майдану,72, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі житлової та громадської забудови.
  46. Про надання дозволу гр. Левадній Ганні Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Свердлова,7.
  47. Про надання дозволу гр. Левадній Ганні Василівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0400 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Груні.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0614 га, з метою передачі її у власність гр. Лободі Наталії Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вул. Волгоградська,80, землі житлової та громадської забудови.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0622 га, з метою передачі її у власність гр. Погрібняк Рені Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Мирного Панаса,3 землі житлової та громадської забудови.  
  50. Різне.