Оприлюднення відомостей про результати конкурсу на посаду директора Гадяцького історико - краєзнавчого музею

  • 829

Відповідно до законів України «Про культуру», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», відділом культури і туризму Гадяцької міської ради 15 липня 2019 року проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора Гадяцького історико-краєзнавчого музею.

Конкурс проходив у два етапи. На першому засіданні конкурсна комісія розглянула документи, подані кандидатом на посаду директора Гадяцького історико-краєзнавчого музею,  на відповідність кваліфікаційним вимогам. На другому засіданні відбулася співбесіда з кандидатом, під час якої конкурсна комісія заслухала публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Переможцем конкурсу на посаду директора Гадяцького історико-краєзнавчого музею стала Судакова Наталія Дмитрівна. Призначення переможця конкурсу на посаду відбудеться не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу, шляхом підписання контракту на п’ять років.