Наказ начальника відділу культури Гадяцької міської ради "Про призначення на посаду Лукаш Л.О."

  • 680

Фото без опису

УМОВИ ПРАЦІ ДИРЕКТОРА

КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БІЛЕНЧЕНКІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ» ГАДЯЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

ОПЛАТА ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНО - ПОБУТОВЕ

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КЕРІВНИКА

12. За виконання обов'язків, передбачених цим контрактом, Керівникові встановлюється посадовий оклад у розмірі, передбаченому нормативно - правовими актами з оплати праці. 

13.  Керівникові виплачується у межах наявних коштів на оплату праці надбавки за високі досягнення у праці; виконання особливо важливої роботи (на строк її виконання); складність, напруженість у роботі.

матеріальна допомога, у тому числі на оздоровлення, у сумі не більше, ніж один посадовий оклад на рік, крім матеріальної допомоги на поховання; матеріальна допомога для вирішення соціально - побутових питань відповідно до законодавства за рішенням Відділу культури і туризму Гадяцької міської ради;

премія відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи за рішенням Відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.
У разі не виконання (неналежного виконання) Керівником обов’язків, передбачених цим контрактом, порушення трудової (виконавської) дисципліни, допущення в закладі культури нещасного випадку із смертельним наслідком з вини закладу культури премія зменшується або не нараховується в тому звітному періоді, коли було виявлено порушення. 

14. Керівникові надається щорічна основна відпустка тривалістю не менше 24 календарних днів відповідно до законодавства.

15. Крім умов матеріального забезпечення, передбачених пунктами 13– 15, Керівнику можуть бути встановлені інші умови, що не заборонені чинним законодавством.