Проведено методичний день методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради у Біленченківському ЗЗСО І-ІІ ст. і ЗДО «Світанок» Гадяцької міської ради

  • 432

Фото без опису

На виконання плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на 2019/2020 навчальний рік 11 березня 2020 року у Біленченківському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів і ЗДО «Світанок» с. Біленченківка проведено методичний день ММК.

Методичні дні є однією з форм методичної роботи ММК у закладах освіти Гадяцької ОТГ і проводиться з метою забезпечення реалізації єдиної державної політики у сфері загальної середньої і дошкільної освіти, надання методичної допомоги педагогічним працівникам.

У ході методичного заходу працівниками ММК забезпечено методичний та інформаційний супровід освітнього процесу закладів, супровід організації навчально-методичної роботи, удосконалення діючої моделі управління освітньою системою на основі аналізу факторів, які впливають на освітній процес та відповідає основним завданням методичних днів ММК.

 

За матеріалами  завідувача методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради С.М. Майбороди