Виконавчий комітет Гадяцької міської ради оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності для визначення вартості нерухомого майна

  • 580

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Гадяцької міської ради оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності для визначення вартості нерухомого майна, а саме: частин нежитлового приміщенння площею 54,8 кв.м., 19,9 кв.м., 30,4 кв.м., розташованих за адресою: вул. Дружби, 12-З, м. Гадяч, які знаходяться на балансі виконавчого комітету Гадяцької міської ради.                                                                                  

 

Мета проведення незалежної оцінки: укладення договору оренди.

Замовник послуг з оцінки – виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

      Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням сорокової сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 14.11.2018. З текстом положення можна ознайомитись за адресою: https://hadiach-rada.gov.ua/sektor-komunalnoi-vlasnosti-14-28-47-26-07-2018/

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна.

Конкурсна документація та підтвердні документи (окремо на кожен об’єкт) подається до 17.00 27 лютого 2019 року до сектору комунальної власності виконавчого комітету Гадяцької міської ради (м. Гадяч, вул. Лесі України, 3, каб.12) у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт.

На конверті необхідно зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать:

заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2 до Положення);

копія установчого документа претендента;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Конкурс відбудеться у Гадяцькій міській раді (м. Гадяч, вул. Лесі Українки, 3, каб. 12) 4 березня 2019 року о 14.00.

Телефон для довідок (05354) 2-14-57.