Засідання сорок другої сесії міської ради сьомого скликання

  • 552

Фото без опису

 

17 січня 2019 року в залі засідань міської ради відбулася сорок друга сесія міської ради сьомого скликання.

Перед початком пленарного засідання сесії депутати міської ради та присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого воїна, бійця 72-ої окремої механізованої бригади, нашого земляка Крупського Володимира Володимировича, який приймав участь в операції об’єднаних сил на Сході України.

На пленарну засіданні, крім депутатів, були присутні начальники управлінь та відділів міської ради, керівники комунальних підприємств міста, голови вуличних комітетів, представники засобів масової інформації. Головував на сесії Нестеренко Володимир Олександрович - міський голова.

Основними питаннями розгляду на сесії були: внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік. Також розглянуто 8 питань, що стосувалися передачі, оренди та користування комунальним майном  міської об’єднаної територіальної громади.

Всього розглянуто 33 питання, з них 19 питань із земельних відносин.

Фото без описуПісля активного обговорення проектів всі рішення були прийняті.

Пленарному засіданню депутатів передували засідання всих п’яти постійних депутатських комісій міської ради. Активно пройшли засідання комісій: з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молодіжної політики і туризму (голова комісії Лепський М.М); з питань містобудування, житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, зв’язку та управління майном (голова комісії Власенко М.О.).

Основними доповідачами на засіданнях комісій були керівники структурних підрозділів міської ради: начальник фінансового управління Бабенко А.Л.,  начальник відділу економіки та інвестицій виконавчого комітету Галушка І.О.,  завідувач сектору комунального майна виконавчого комітету міськради Олексієнко Л.Г., секретар міської ради Сафонов Г.В.

З питання «Різне» виступили: депутат міської ради Гузь А.С., щодо дії міської Програми з поводження з безпритульними тваринами на території міста; депутат міської ради  Губський В.В., щодо використання наданих коштів з міського бюджету для придбання та встановлення сучасних воріт в приміщенні пожежної частини та висловив подяку з цього міському голові та всьому депутатському корпусу.