Проведено тренінг для вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Реалізація інтегрованого підходу в побудові та організації освітнього процесу»

  • 542

Фото без описуФото без опису

 

13 лютого 2019 року на базі ЗДО № 2 «Берізка» методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради було проведено тренінг для вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти міста Гадяча та Сергіївської ОТГ «Реалізація інтегрованого підходу в побудові та організації освітнього процесу». У заході взяли участь 17 педагогів закладів дошкільної освіти.

З вітальним словом до присутніх звернувся завідувач міського методичного кабінету Майборода С.М.

Методист ММК Аколович Т.П. розпочала методичний захід та ознайомила учасників тренінгу з інтеграцією в дошкільній освіті як інноваційним явищем.

Стогній  Л.М., директор закладу дошкільної освіти провела ряд практичних вправ по організації освітнього процесу за інтегрованою особистісно-орієнтованою технологією, а також фрагмент інтегрованого заняття.

Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього заходу та сприяла розв’язанню поставлених завдань та очікувань. На завершення тренінгу були підведені підсумки та прийнято методичні рекомендації.

Висловлюємо подяку директору Стогній Л.М., колективу ЗДО № 2 «Берізка» за організацію методичного заходу.