Тридцять дев’ята сесія

  • 645

Фото без опису18 жовтня 2018 року в залі засідань міської ради відбулася тридцять дев’ята сесія міської ради сьомого скликання.

В роботі сесії прийняли участь 19 депутатів з 26 обраних до міської ради. На пленарне засідання були запрошені та взяли участь начальники управлінь та відділів міської ради, виконавчого комітету, в.о. старости Біленченківського старостинського округу, керівники комунальних підприємств міста, голови вуличних та будинкових комітетів, представники громадських організацій, журналісти. Головував на сесії Нестеренко Володимир Олександрович – міський голова.

 

Фото без описуПленарному засіданню депутатів передували засідання постійних депутатських комісій, які розглянули всі питання проекту порядку денного пленарного засідання сесії. Зокрема спільне засідання комісій: комісії  з соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти,   культури,  молодіжної політики, спорту та туризму (М.М. Лепський) та з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності та правопорядку, зв`язків із засобами масової інформації (А.В. Саченко).

Основною темою в роботі сесії був розгляд питань, що стосувалися діяльності міської об’єднаної територіальної громади – міста Гадяча та Біленченківського старостинського округу.

Після розгляду, обговорення питань порядку денного депутатами було прийнято всі рішення одноголосно.

 Всього сесією розглянуто 30 питань. 

В різному з запитами та інформацією виступили: депутат міської ради Ільяшенко О.І.; головний лікар центральної районної лікарні Басараб О.І.