Відбулось урочисте погашення іменного календарного штемпеля «ГАДЯЧ древній і сучасний»

  • 1394

Фото без опису

16 вересня 2020 року  до  м. Гадяча з незвичайним подарунком завітали гості з Полтави:

Чепурна Наталія Василівна - начальник відділу поштових послуг Полтавської дирекції акціонерного товариства АТ «Укрпошта»;

Білик  Ірина Юріївна - начальник відділення поштового зв’язку м. Гадяч Полтавської акціонерного товариства «Укрпошта»,  та їх  колеги, працівники  відділу поштових послуг.

Фото без описуДо Дня міста та з нагоди визначної історичної події в історії України – підписання 16 вересня  1658 року Гадяцького  Договору,  гості підготували іміджевий захід від Укрпошти: презентацію іменного календарного штемпеля на погашення марок «ГАДЯЧ  древній і сучасний».

Ця історична подія для міста і філателістів  відбулася  у виставковій залі Гадяцького історико-краєзнавчого музею в святковій обстановці. В церемонії спецпогашення взяли участь представники Укрпошти та міський голова Володимир Олександрович Нестеренко.

       

Зустріч пройшла в дружній і невимушеній обстановці. Цікавим і пізнавальним став невеликий історичний екскурс «Гадяцький договір - крок до незалежності України».

       Справжній захват у гостей визвала оглядова екскурсія «Гадяч-місто козацької слави» з можливістю відвідати фрагменти Гадяцького підземелля.

Від імені Гадяцької громади висловлюємо щиру подяку ініціаторам і організаторам цього чудового заходу!