ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКОСТІ!!!

  • 620

Фото без опису

Мешканці громади, які мають право на пільгове перевезення міським і приміським маршрутом, особисто звертаються до відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради, вул. Героїв Майдану, 11, каб. №5, та  заповнюють заяву для отримання Талона на проїзд, а також підписують згоду на обробку персональних даних.

Для отримання Талона потрібно пред’явити такі документи:

  • посвідчення про право на пільги;
  • паспорт;
  • ідентифікаційний номер.

КАТЕГОРІЇ ОСІБ, ЯКИМ НАДАЄТЬСЯ ПРАВО ПІЛЬГОВОГО ПРОЇЗДУ:

  1. Особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 1.
  2. Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, віднесених до категорії 2.
  3. Діти, віком від шести років, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, яким встановлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою.
  4. Учасники бойових дій.
  5. Особи, які отримали інвалідність внаслідок війни.
  6. Діти, віком від шести років з багатодітних сімей.
  7. Ветерани військової служби, ветерани органів внутрішніх справ, ветерани Національної поліції, ветерани податкової міліції, ветерани державної пожежної охорони, ветерани Державної кримінально-виконавчої служби, ветерани служби цивільного захисту, ветерани Держспецзв’язку.
  8. Батьки, вдови/вдівці військовослужбовців, які загинули чи померли або пропали безвісти під час проходження військової служби.
  9. Особи з інвалідністю, діти з інвалідністю, віком від шести років та особи, які супроводжують осіб з інвалідністю I групи або дітей з інвалідністю.
  10. Пенсіонери.

Телефон для довідок: 2-07-03