Громадські обговорення передпроєктних розробок «Будівництво розважально-відпочинкового комплексу «Тераса-Парк» по вул. Конституції України в місті Гадяч»

  • 599

Фото без опису

 

Відповідно до пункту 2.2, розділу 2 Плану зонування території (ЗОНІНГ) м. Гадяч Полтавської області, будівництво об’єктів містобудування, пов’язане з тими видами їх використання, які окремо наведені в списках для кожного типу територіальних зон (допустимі види використання, що потребують спеціального дозволу або погодження), потребують спеціального зонального погодження. У зв’язку з цим виконавчий комітет Гадяцької міської ради оголошує громадські обговорення передпроєктних розробок «Будівництво розважально-відпочинкового комплексу «Тераса-Парк» по вул. Конституції України в місті Гадяч, Полтавської області»

Пропозиції до передпроєктних розробок мають право надавати фізичні та юридичні особи, якщо вони є власниками (користувачами) земельних ділянок або об’єктів нерухомого майна, розташованих в межах цієї територіальної зони, та на суміжній із визначеною зоною території.

Відповідальними особами щодо розгляду пропозицій є працівники відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі за адресою:
вул. Л. Українки, 3, м. Гадяч або на електронну пошту: arh_hadiach@ukr.net.
У повідомленнях вказуються прізвище, ім'я по батькові, адреса місця проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.
Анонімні пропозиції не розглядаються.

Строк подання зауважень і пропозицій  становить  30 днів з дня оприлюднення повідомлення  і триває з 11 березня по  11 квітня 2021 року включно.