Гадяцьким ЦПРПП проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів історії та суспільних дисциплін закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської громад у on

  • 326

Фото без опису

15 березня 2021 року в online-режимі проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів історії та суспільних дисциплін закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської і Сергіївської громад.

На засіданні було обговорено важливі питання у вивченні історії та суспільних дисциплін – педагогічні працівники, які атестувалися у 2020/2021 н. р. на підтвердження (присвоєння) вищої кваліфікаційної категорії, педагогічних звань (учитель історії Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 3 ім. Івана Виговського Кулик К.П., учителі історії Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 ім. Михайла Драгоманова Бредун М.В., Майборода С.М. учителі історії Хитцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. Зубко Л.В., Хлібко А.В.) презентували власні творчі доробки.

Також розглянуто ряд організаційних питань, зокрема: щодо організованого завершення  2020/20201 навчального року; щодо підготовки до проведення ЗНО (ДПА) для випускників 11 класів та ДПА для випускників 9 класів.

Про новації щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021 році говорив директор Гадяцького ЦПРПП Майборода С.М.

Педагогічні працівники обмінялися думками з приводу організації роботи методичного об’єднання  у наступному навчальному році.

За підсумками засідання, матеріали для організації роботи вчителям надіслано до Skayp-чату.

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері.

 

Підготував: С.М.Майборода