Увага! Перевірка якості надання соціальних послуг!

  • 746

 

Відділом соціального захисту населення Гадяцької міської ради проводиться планова перевірка якості надання соціальних послуг Гадяцьким міським центром соціальних служб за 2020 рік.

Наказом начальника відділу соціального захисту населення Гадяцької міської ради  від 11.02.2021 року № 9/1-ОД, затверджено склад комісії, якою, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року № 449, проводиться моніторинг та зовнішнє оцінювання якості надання соціальних послуг.

До складу комісії входять спеціалісти відділу, бухгалтер централізованої бухгалтерії та представник громадської організації. На сьогодні розроблено план роботи комісії, здійснюється анкетування отримувачів соціальних послуг, які перебувають на обліку в Гадяцькому міському центрі соціальних служб, а також проводиться консультування і співбесіди з персоналом закладу. Дата завершення оцінювання – 30 червня 2021 року.

Результати проведеного аналізу будуть оприлюднені на сайті Гадяцької міської ради та на офіційній сторінці відділу в соціальній мережі Facebook, а також на інформаційних стендах Гадяцького міського центру надання соціальних послуг.