У online-режимі проведено консультаційне заняття для вчителів фізики

  • 495

Фото без опису

19 жовтня 2021 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради у online-режимі проведено консультаційне заняття для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад «Використання тестових онлайн середовищ для оцінювання знань і навичок учнів на уроках фізики і астрономії. Робота на classtime.com,  naurok.com.ua, learningapps.org , Google.form».

Зустріч відбулася з використанням сервісу Microsoft Teams для відеоконференцій та відеоуроків. До роботи  долучилися 22 вчителів.  

      Консультант Гадяцького ЦПРПП Ємець Софія Миколаївна акцентувала увагу на актуальних питаннях, які на сьогодні турбують освітян, зокрема: щодо організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти під час карантину, щодо використання вебресурсів в освітньому процесі.

     Голова територіальної спільноти вчителів фізики і астрономії закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад Римар Людмила Петрівна ознайомила колег з можливостями освітніх  платформ  «На урок», Classtime, інтернет-сервісом мультимедійних дидактичних вправ LearningApps.

Під час засідання вчителі поділилися практичним досвідом, оволоділи навичками роботи  на онлайн  платформі  Classtime.

Завершилося онлайн-заняття обговоренням зазначених питань у неформальній дружній атмосфері, де кожний учасник мав змогу поділитися власним досвідом роботи  з використанням нових інформаційних технологій в освітній  діяльності.

 

Підготувала:  консультант Гадяцького ЦПРПП Ємець С.М.