Рішення, прийняті на сорок третій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 14.02.2019 р.

  • 711

Фото без описуФото без опису

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Гадяча за 2018 рік.
  3. Про присвоєння Гадяцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 4 Гадяцької міської ради  ім’я Лесі Українки та зміну найменування юридичної особи.
  4. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.
  5. Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади на 2019 - 2020 роки.
  6. Про внесення змін до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2016-2020 роки.
  7. Про затвердження Програми протизсувних та протиповіневих заходів у місті Гадячі на 2019-2024 роки.
  8. Про затвердження Програми накопичення засобів радіаційного та хімічного захисту для непрацюючого населення, що проживає у прогнозованих зонах хімічного забруднення на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2023 роки.
  9. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  10. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік.
  11. Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету м. Гадяч.
  12. Про затвердження штатного розпису міського комунального підприємства «Комунсервіс» на 2019 рік.
  13. Про передачу на баланс комунального підприємства «Добробут» Гадяцької міської ради майна комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  14. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність майна – частини нежитлового приміщення та сараю за адресою вул. Героїв Майдану, 48 м. Гадяч.
  15. Про внесення змін до договору оренди комунального майна, укладеного між Гадяцькою міською радою та кредитною спілкою «Надія».
  16. Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність.
  17. Про внесення змін та доповнень до додатку № 1 рішення другого пленарного засідання тридцять четвертої сесії Гадяцької міської ради  сьомого скликання від 26.06.2018 року ”Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік”.
  18. Про надання згоди ТОВ "Діола - Д" на поновлення договорів оренди земельних ділянок загальною площею 89,4678 га ріллі,  строком на сім років, які розташовані на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  19. Про передачу в користування на умовах оренди строком на п'ять років нерозподіленої земельної ділянки площею 8,5471 га, гр. Щербань Любові Олексіївні для городництва, яка розташована за межами населених пунктів на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в постійне користування площею 0,0177 га,  Державному навчальному закладу "Гадяцьке вище професійне аграрне училище" для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – будівництво східців та пандусу до існуючої будівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Полтавська, 88.
  21.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди площею 0,0015 га, гр. Кохан Оксані Євгеніївні для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – будівництво східців та пандусу до існуючої будівлі за № 60в, за адресою: місто Гадяч, вулиця Полтавська, землі житлової та громадської забудови.  
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1000 га, гр. Лебедин Наталії Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Груні,124, землі житлової та громадської забудови.  
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0621 га, з метою передачі її у власність гр. Левадній Ганні Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Свердлова,7, землі житлової та громадської забудови.  
  24.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0040 га, гр. Дроботі Тетяні Сергіївні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька,1а, гараж № 17, землі житлової та громадської забудови.  
  25.   Про надання дозволу гр. Побойнову Віталію Валерійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Горького,30, землі житлової та громадської забудови.
  26. Про надання дозволу гр. Сотніковій Надії Анфіногенівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Жовтнева,79, землі житлової та громадської забудови.
  27. Про надання дозволу гр. Пітеньку Олександру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, вулиця Молодіжна,65, землі житлової та громадської забудови.
  28. Про надання дозволу гр. Румянцеву Ігорю Львовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вул. Комарова, 97а, село Осняги Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської ради, землі житлової та громадської забудови.
  29. Про надання дозволу гр. Силці Віктору Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вул. Коцюбинського,61в, землі житлової та громадської забудови.
  30. Про надання дозволу гр. Мирошниченко Надії Миколаївні та гр. Фалєєву Володимиру Вікторовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, за адресою: місто Гадяч, вулиця Пчілки Олени,32, квартира № 1 та квартира № 2, землі житлової та громадської забудови.
  31. Про надання дозволу гр. Ткачук Ларисі Анатоліївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: м. Гадяч, провулок Дзержинського,11, землі житлової та громадської забудови.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 0,6394 га, виконавчому комітету Гадяцької міської ради, з метою її формування  для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: м. Гадяч, вулиця Енгельса, 34.