Учні Гадяцької громади зможуть безоплатно їздити комунальним громадським транспортом

  • 446

Фото без описуВідповідне рішення затвердили сьогодні, 30 січня, на засіданні виконавчого комітету Гадяцької міської ради, яке відбулося під керівництвом міського голови Володимира Нестеренка.

Згідно з рішенням, безоплатний проїзд учнів закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської територіальної громади комунальним громадським транспортом на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі громади, діятиме на період з 1 вересня до 1 червня, крім вихідних, святкових днів та канікул.

Право безкоштовного проїзду гадяцькі школярі отримають уже з 1 лютого цього року.

Також у ході засідання членами виконкому прийняли рішення про надання матеріальної допомоги на загальну суму 281 тисячу гривень. Зокрема, ухвалено рішення про надання матеріальної допомоги 9 мобілізованим та членах їх родин по 5 тисяч гривень, по стільки ж – 7 пораненим бійцям та 3 військовим у зв’язку з порушенням стану здоров’я під час участі в бойових діях.

26 дітей, чиї батьки наразі захищають Україну, забезпечено безкоштовним харчуванням.

Крім того, затверджено рішення про надання матеріальної допомоги на лікування в зв’язку із скрутним матеріальним становищем 33 жителям Гадяцької громади, 8 постраждалим внаслідок російської атаки та 1 особі у зв’язку з виникненням пожежі.

Опрацьовано низку інших важливих питань освітньої, соціальної екологічної, житлово-комунальної та інших сфер життєдіяльності громади, за результатами розгляду яких прийнято відповідні рішення та надано доручення відповідальним виконавцям. Попередньо всі проєкти рішень розглянуто на засіданні комісії по наданню матеріальної допомоги населенню Гадяцької міської територіальної громади.

Працюємо далі на благо громади!